Blog (NL)

Regenachtige dagen

Bijna twee weken regent het. Hierdoor staat het water zo hoog dat de turbine uitvalt en niet werkt. Erg jammer, maar daar is weinig aan te doen. Tussen de buien door ben ik buiten aan het werk. Laatst heb ik een hond opgehaald bij het asiel. Leuk beestje, hij heet Pablo, maar ik moet hem constant in de gaten houden. Al een paar keer is hij er vandoor gegaan! Met dit weer lekker binnen aan het klussen.

Mijn winkeltje is klaar en ik heb allerlei heerlijkheden te koop. Pesto, jams en chutney, ook eigengemaakte zeepjes. Een variant met reuzel van mijn eigen varken en eentje met kokosolie voor vegetariërs en veganisten.

Ik ben nu volop aan de keuken bezig. Ik heb leuke stoelen op de kop getikt en een nieuw kleurtje gegeven. Het aanrechtblad is klaar en de kookplaat geïnstalleerd. Over een paar weken kunnen hier leuke (kook)workshops gehouden worden. De eerste vegan kookworkshop zal eind april / begin mei zijn. Houd mijn pagina, Instagram of Facebook in de gaten voor meer informatie. Superleuk!

Na regen komt zonneschijn en een prachtige regenboog. Ik blijf genieten van het mooie plekje dat ik gecreëerd heb. Hopelijk tot snel bij de molen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s